Бившият нападател на Милан Андрий Шевченко сподели, че иска един ден да води италианския гранд. Националният селекционер на Украйна изказа мнение и за сегашното състояние на "росонерите".

"В този момент най-важното е да се опитат да завършат сезона по най-добрия начин. Всички трябва да дават максимума за добрия край на сезона. После ще видим какво ще се случи, какво ще е бъдещето на Милан", заяви Шевченко.

"Един ден искам да се завърна в Милан като треньор. Милан винаги е бил в сърцето ми, обичам тифозите. Ще видим кога и дали ще се случи, но една от моите цели е да се завърна в лагера на росонерите като треньор. В момента обаче мисля само за Украйна, концентиран съм върху националния отбор", добави още той.

"В моя Милан имаше много големи футболисти. Израснахме заедно и подарихме на тифозите толкова красиви емоции. Имам много хубави спомени. В отбора имаше толкова много мъже на честта. Костакурта, Албертини, Амброзини са тези, които бяха най-близо до мен, още от самото начало. С Паоло Малдини също изградих отлични отношения", каза Шева.