Футболната звезда Кака наруши дългото си мълчание за развода си през 2015 година.  Докато беше в Милан през 2005 година, Кака се ожени за своята детска любов Каролина Селико. Двамата имат син и дъщеря заедно, но след 10 години брак се разделиха.

Миналата седмица красавица обяви, че разводът се дължи на факта, че Кака е бил „твърде перфектен за нея“.

Бившият играч, който сега е на 41 години, сподели, че е направил всичко възможно, за да избегне раздялата, поради силните си религиозни ценности: „Християнинът не се жени, за да се разведе“.

Бившата звезда на Милан и Реал Мадрид допълни още: „През 2015 година бях женен и съпругата ми по това време реши, че не иска повече да бъде обвързана.  Тя каза, че не е щастлива и отдаде това на брака. Тогава живеехме САЩ и тя поиска да се върне в Бразилия.“

След Кака Каролина се омъжи отново.

Кака никога не ме е предавал“, сподели красавицата. „Той се отнасяше добре с мен, даде ми прекрасно семейство, но не бях щастлив, нещо ми липсваше. Проблемът беше, че той беше твърде перфектен за мен.“

След раздялата им през декември 2015 година Кака трудно се справяше с развода.

Две години по-късно той отново се появи с дама до себе си. След Каролина бразилската звезда започна да се среща с местния модел Каролина Диас, като годежът им беше обявен по-рано тази година. Двамата имат и дъщеричка на една годинка.