Феновете на Златан Ибрахимович продължават да се чудят къде ще продължи кариерата си, след като напусна Лос Анджелис Галакси. И шведът им даде няколко огромни улики за следващата си дестинация. И ако умеете да четете между редовете, ще разберете, че това е Милан.

Той потвърди, че новата му дестинация ще е от италианската Серия "А". 38-годишният швед направи това в интервю за GQ Italia. А с уликите, които даде допълнително, по всичко изглежда, че ще облече отново екипа на "росонерите"

"Ще се присъединя към отбор, който трябва да се върне към славните си дни и да възроди историята си. Това е единственият начин да намеря необходимата мотивация да ви изненадам отново. За избора ми играят роля различни фактори и най-вече интересите на семейството ми. Скоро ще се видим в Италия", сподели Ибра.

Не е тайна, че основен кандидат за подписа на ветерана са именно "червено-черните", макар от него се интересуват и други три италиански клуба - Наполи, Болоня и Рома. Вчера се появиха информации, според които Златан не е останал никак впечатлен от офертата на "росонерите".

Шведът бил разочарован от финансовата страна на предложението и смятал да го отхвърли. Последното му изказване обаче дава нова надежда на феновете на италианския гранд, за който нападателят игра между 2010 и 2012 година. Защото кой от тези четири италиански отбора да е в по-тежко състояние от Милан към момента?