Нападателят на Милан Гонсало Игуаин посвети попадението си срещу СПАЛ на своя треньор. Футболистът изрази подкрепа и признателност към Дженаро Гатузо, въпреки тежкия момент. Гонсало Игауин бе точен в 64-ата минута, за да донесе крайния успех за тима за 2:1.

„Това беше важен гол и фундаментални три точки след всичко, което изгубихме по-рано. Но сега можем да си отпочинем заедно със семействата си“, сподели нападателят пред DAZN.

Малко преди попадението играчът беше подразнен от феновете на Сан Сиро, заради представянето му, както и липсата на доверие след слуховете, че може да се окаже в Челси съвсем скоро.

„Разбира се, че феновете очакват повече от мен. Дойдох в Милано, защото бях уверен в проекта тук и искам да продължа по същия начин. Гатузо винаги ме е подкрепял и винаги е бил честен с мен. Този гол е в негова чест“, добави бившият футболист на Реал Мадрид.

След като реализира попадението, нападателят се оказа е обятията на своя треньор край тъч линията, за да засвидетелстват подкрепата си един към друг.

Нападателят не беше вкарвал от 28 октомври. Головата му суша продължи цели 9 мача.