Признание от неочаквано място получи новият наставник на Милан Синиша Михайлович. Старши треньорът на големия градски съперник на "росонерите" - Интер - Роберто Манчини очаква сърбинът да се представи успешно в новото предизвикателство. 

"Със Синиша си поговорихме малко днес и от това, което чух, си правя равносметка, че е решен да спечели. Уверен съм, че ще се представи добре. Отборът му набира скорост и го чакат много добри дни", сподели Манчини. 

Той говори след контролата между двата милански гранда. В нея "червено-черните" надделяха с 1:0, а наставникът на "нерадзурите" направи редица промени заради сгъстения график на отбора му. 

"Въпреки че загубихме, аз съм доволен от представянето ни. Най-важното е, че набираме скорост, а на този етап от подготовката няма как да сме 100% готови. Освен това направих много промени, защото ни предстоят доста изпитания в следващите 48 часа."

"Най-важното е сега да няма контузии и да правим експерименти със схемите, за да напипаме най-добрата за предстоящия сезон", сподели още Роберто Манчини след контролата с Милан.