Треньорът на Милан Синиша Михайлович заяви, че не може даде гаранции дали Марио Балотели ще бъде по-успешен при втория си престой в клуба. Сръбският наставник допълни, че това зависи изцяло от изявите на Супер Марио.

25-годишният футболист ще изкара настоящия сезон като преотстъпен от Ливърпул, които го взеха от „Сан Сиро“ точно преди година за 16 милиона паунда. Михайлович планира да даде шанс на тъмнокожия таран и сподели, че подкрепя стриктните забрани, фигуриращи в договора му.

„Във вчерашното си интервю, Марио каза това, което исках“, заяви Михайлович.

„Сега просто трябва да спази обещанията си. Всичко зависи от него. Той тренира добре. Липсва му игрова практика, но се вижда, че е работил и изобщо не е спирал. Той пое морален ангажимент пред целия отбор, надявам се да удържи на думата си.“

Милан стартира шампионата в Серия А със загуба 0:2 от Фиорентина и сега се надява на нещо по-различно от двубоя срещу Емполи във втория кръг. „Във Флоренция започнахме лошо, всички индивидуални моменти се развиха в наш ущърб. Иска ми се сега да се срещнем отново, този път 11 срещу 11. Можеше да се справим по-добре в първите 35 минути. Естествено, това зависеше и от нашите опоненти, но аз гледам само моя отбор.“

„Феновете ни са от жизнено важно значение за нас. Ще дадем всичко на терена, за да ги зарадваме. Убеден съм, че можем да се справим“, добави Михайлович.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!