Треньорът на Милан Филипо Индзаги заяви, че новият му нападател Фернандо Торес има съвсем различни характеристики спрямо бившия таран на тима Марио Балотели.

Испанският национал най-вероятно утре ще направи своя дебют за „росонерите”, които срещат Парма от 21,45 часа българско време.

„Тези двамата са напълно различни”, коментира Индзаги. „Марио искаше да получава топката на крак, докато Фернандо атакува празните пространства. Във всеки мач ще решавам на кого да гласувам доверие, като базирам избора си на формата и особеностите на нашия опонент.”

„Не съм решил дали Торес ще стартира утре, но ще разбера от днешната тренировка. Същото важи и за Джакомо Бонавентура, който се намира в страхотна форма.”

„Торес впечатлява всички в тренировките, а така дава пример на останалите. Хонда  се възстанови от дългото си пътуване от Япония тази седмица, най-вероятно ще го видите утре. Стефан Ел Шаарави обаче е аут.”

„Схемата 4-3-3 ни дава добри предпоставки за отговор, макар че можем да промени системата в течение на мача. Ние сме отбор, който още се изгражда, и поради тази причина трябва да гледаме както играта, така и резултатите”, заключи Индзаги.