Босът на Милан Адриано Галиани защити Фернандо Торес, въпреки бледото представяне на нападателя, откакто бе привлечен. 30-годишният Торес има само един гол до момент, срещу Емполи през септември, за седем мача в Серия А.

Независимо от всички обаче, Галиани заяви, че Фернандо Торес играе с травма в глезена и бе категоричен, че приносът му е подценяван.

„Мисля, че проблемът на Торес с глезена, го дърпа назад. Когато се контузиш е нормално да ти отнеме време, за да се върнеш в топ форма“, коментира Адриано Галиани пред MilanNews.

„Харесвам Фернандо, защото той се движи правилно на терена. Вижте гола в мача срещу Верона. Някой по-егоистичен играч щеше да се опита да вземе топката, но спринта му отвлече вниманието на защитника от съотборника му“, каза още Галиани.

Филипо Индзаги

източник: Gulliver/Getty Images

Той сподели още, че собственикът на клуба Силвио Берлускони е доволен от старта на Милан и оценява треньора Филипо Индзаги с 8 по десетобалната система, а играчите със 7.

„Берлусконни дава една оценка на тима и друга на треньора. В този момент това е 7 за футболистите и 8 за Пипо. Той остава позитивно настроен. Основният му съвет е да се бележат повече голове. На играчите пък каза същото, като на Марио Балотели за печеленото и вкарването“, добави Адриано Галиани.