Лекото подобрение в играта и резултатите на Милан в последните седмици дават повод за намаление на напрежението върху наставника Синиша Михайлович. Но по всичко изглежда, че цялостно той все още не може да е сигурен за поста си. 

В средата на октомври уволнението му изглеждаше доста близо, но стабилизирането в края на месеца и началото на този му помогна да поеме глътка въздух. Но не трябва да се отпуска, ако съдим по думите на вицепрезидента Адриано Галиани. 

"От последните си мачове взехме 11 точки, което е сравнително добре. Постът на Михайлович е доста сигурен, поне към този момент. Хубаво беше да победим Лацио, защото хората винаги помнят само последния резултат, но е важно, че се стабилизираме", сподели Галиани. 

В последните дни се появи информация, че "росонерите" ще опитат да купят Златан Ибрахимович от Пари Сен Жермен заради кризата в нападение. Силният човек при "червено-черните" обаче категорично отрече това. 

"Решихме Марио Балотели да се подложи на операция и излязоха какви ли не информации после. Нечии фантазии доста са се развинтили. Нямам какво да кажа около случая с Ибрахимович. Дори не познавам агента му, какъв е този Райола", къде на шега, къде наистина сподели Галиани.