Звездата на Мароко Хаким Зиеш се надява, че силно представяне на Световното първенство ще насърчи оферта на Милан за него. Фланговият футболист на Челси се присъедини към „синия“ клуб през 2020 г., но така и не придоби статут на титуляр и важен играч за двете си години на „Стамфорд Бридж“.

Според Calciomercato Милан е предпочитаната дестинация за левичаря, който и при Греъм Потър не записва особено много игрови минути.

Италианският шампион беше близо до привличането му през лятото лято, но сделката се провали. През юли лондонският тим отказа първоначално принципно споразумение за продажба на мароканеца.

След тихото си начало на кампанията, Зиеш се надява, че Челси няма да му пречи отново, ако „росонерите“ задържат интереса си и през зимата. Той вкара страхотен гол в контролната среща с Грузия, като прехвърли противниковия вратар от собствената си половина

Мароко е в трудната група F на Мондиала, която ще ги изправи срещу Хърватия, Белгия и Канада. “Атласките лъвове“ започват кампанията си на междуконтиненталния форум срещу балканската селекция на 27 ноември.