Крилото на Милан Рафаел Леао беше попитан с кого предпочита да работи между Златан Ибрахимович и Кристиано Роналдо, като каза, че е по-щастлив, че сега ще дели терена с Роналдо. В момента Леао се готви за квалификациите на Португалия срещу Ирландия и Сърбия.

Бившият играч на Лил пристигна в Милано през август 2019 г. и се утвърди като важен играч в отбора на „росонерите“. 22-годишният футболист е играл във всичките 16 мача на тима си досега и е допринесъл за пет гола в Серия А и Шампионска лига.

„Срещаме се със силен отбор. Очакваме два финала, няма как да играем за равенство. Искаме да спечелим и двата мача, за да се качим на върха в групата. Ирландия и Сърбия са два много силни отбора, може би ще бъдем малко нервни, но ще бъдем концентрирани и с нашите качества ще бъдем силни“, каза юношата на Спортинг Лисабон.

Златан Ибрахимович пристигна на „Сан Сиро“ шест месеца след Леао и младото крило разкри, че шведът е по-голям брат за него, но избра Роналдо, когато го попитаха дали предпочита да работи с шведа или с капитана на Португалия.

„Те са двама страхотни играчи, на които много се възхищавам, винаги се опитвам да се уча от тях. Очевидно е, че сега съм по-щастлив, че ще мога да споделя терена с Роналдо“, завърши португалецът.