Плеймейкърът на Милан Браим Диас говори за по-важната роля, която има в тима през този сезон. Той също така коментира повиквателната си за националния отбор на Испания за решаващите световни квалификации срещу Гърция и Швеция.

„Сега разполагам с повече игрови минути в Милан. Чувствам се важен и това ми дава увереност и мотивация. Става въпрос за изиграването на мачове, за да мога да си показвам качествата. Завръщане в Реал Мадрид? Сега съм в Милан и съм футболист на този клуб. Сега най-важен е националният отбор и не трябва да мисля за бъдещето си.

„Много съм благодарен на Луис Енрике и съотборниците си. Ще се опитам да допринеса възможно най-много както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Не мога да си представя Световното първенство без Испания. Предстоят ни два финала. Трябва да се фокусираме първо върху мача в четвъртък, а след това и върху този в неделя. Налага се да победим, трябва да бъдем на Мондиала. Сбъдната мечта е да бъда тук. Продължавам да се представям добре. Искам да бъда на добро ниво, за да получавам повиквателни“, заяви Диас на днешната си пресконференция.