Уулвърхемптън и Уест Хем са два от най-сериозните кандидати за подписа на Хесус Хоакин Фернандес-Сусо от Милан.

25-годишният футболист определено вече не се наслаждава на живота си при „росонерите”. Само в рамките на броени месеци той се превърна от безспорна звезда в почти ненужен футболист, който не може да пасне в тактическите постройки, налагани първо от вече уволнения Марко Джампаоло, а сега и от одумвания му наследник Стефано Пиоли.

Феновете също промениха начина, по който гледат на Сусо. Все повече от тях настояват за продажба на испанеца, в чийто договор съществува откупна клауза на стойност 40 милиона евро, която обаче е валидна само за тимове извън Италия, и то в определени периоди от сезона.

Фиорентина и Севиля проявяват интерес към техничаря, ала е много по-вероятно той да потърси завръщане във Висшата лига на Англия, където преди време беше част от Ливърпул. В тази връзка Уест Хем и Уулвс са големите фаворити за играча, който има само една-едничка асистенция в 8 двубоя от Серия А.

Сусо се числеше в редиците на Ливърпул от 2010 до 2015 година, като първите си 2 години прекара в клубната академия на „червените”. Впоследствие, въпреки немалкото предоставени му шансове, той не успя да докаже, че може да се пребори за място в първия тим.