Звездата на Милан Хесус Фернандес Саенс-Сусо отказа да обсъжда въпросите около това какъв е размерът на освобождаващата клауза в неговия контракт. Испанецът демонстрира раздразнение от неспирните спекулации, че клубът може би ще се окаже принуден да го продаде.

Със сигурност в договора на 24-годишния футболист фигурира заложена сума, за която се вярва, че е около 38 милиона евро. Непотвърдените информации сочат, че тя става валидна всяка година само през първите 2 седмици на месец юли.

През настоящия сезон, който съвсем не е  идеалният за „росонерите”, бившият играч на Ливърпул и Кадис отново блести, като има 5 гола и 8 асистенции във всички турнири. Това определено го превръща в атрактивна стока на трансферния пазар.

„Все още е рано, нека поне да влезем в трансферния прозорец”, заяви Сусо на въпрос за своята клауза. „Аз съм щастлив тук и винаги съм го повтарял. Тези въпроси са по-скоро за Леонардо (спортния директор в Милан – б.р.) и Паоло Малдини (директора по стратегическо развитие – б.р.)”, контрира играчът.