Още една възможна дестинация пред низвергнатия в Арсенал нападател Тио Уолкът се изпари. Медиите в Италия повсеместно докладват, че Милан прекратява интереса си към нападателя.

Тио Уолкът може да премине в тим от Серия А

Според „Калчомеркато” грандът от Милано вече не е сред основните фаворити за подписа на 28-годишния играч. Уолкът отчаяно търси начин да играе редовно, за да не загуби шансове за попадане в националния отбор на Англия за Мондиал 2018. Наскоро самият Уолкът обяви, че е готов да си пробва късмета в калчото.

Арсенал иска минимум 30 милиона за Уолкът

„Калчомеркато” твърди, че някогашният юноша на Саутхемптън е бил предложен на „росонерите” през последните дни. Оттам обаче отказали, като мотивирали решението си с факта, че вече имат огромен брой атакуващи играчи в състава си.

Уолкът готов да напусне Арсенал

Шефовете на „Сан Сиро” смятат, че треньорът Дженаро Гатузо разполага с достатъчно опции за нападението си и по тази причина приоритетно ще се търсят попълнения в други зони. На всичкото отгоре Милан изобщо не е съгласен да поеме върху плещите си огромна заплата като тази на Уолкът в Арсенал, която възлиза на 140 хиляди паунда седмично.