Още утре нападателят на Фиорентина Никола Калинич ще финализира трансфера си в Милан. Според „Гадзета дело спорт” и дузина други италиански медии грандът от „Сан Сиро” е уточнил и последните детайли по сделката, която се проточи почти цяло лято.

Маркос Алонсо с още разкрития за хаоса във Фиорентина

Вече седмици наред „росонерите” правят всичко по силите си, за да уредят един от доказаните голаджии в Серия А. Изглежда най-сетне усилията им ще се увенчаят с успех, а Фиорентина ще получи така желаните 30 милиона евро.

Милан обеща още един голям трансфер

Милан продължава с експанзията на пазара

„Виолетовите” все пак направиха компромис и се съгласиха въпросната сума да стане факт чрез добавени бонуси, които ще зависят от представянето на 29-годишния хърватски национал. Агентът на футболиста Фали Рамадани вече няколко седмици нощува в Милано, което е ясна индикация накъде отиват нещата.

Днес цяла Италия отбелязва празника Ферагосто, така че е малко вероятно сделката да бъде финализирана днес. Има голяма вероятност тя все пак да приключи преди първия двубой на Милан срещу македонския Шкендия от плейофа за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Мачът е в четвъртък.