Отборите на Ювентус и Милан ще се опитат да привлекат футболиста на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард. Както е известно, 29-годишният английски национал има договор до лятото и ще си тръгне от „Олд Трафорд“ като свободен агент.

„ESPN“ твърди, че именно Ювентус и Милан са фаворитите за подписа на играча. Интерес към Лингард се смята, че има от страна както на отбори от Висшата лига, така и на тимове извън английското първенство.

Gulliver/GettyImages
68 снимки

Юношата на Манчестър Юнайтед има 22 мача във всички турнири този сезон, като в тях е записал 2 гола и 1 асистенции.

Междувременно братът на Лингард - Луис Скот, излезе с яростна публикация в „Инстаграм“ заради това, че от Юнайтед не са показали уважение към Джеси и не са организирали подобаващо изпращане за юношата си, който играе от дете за „червените дяволи“ (подготвяйки се във футболната академия на тима). Победата с 3:0 срещу Брентфорд бе последният домакински мач на Манчестър Юнайтед за сезона.

„Не е учудващо, че ще играете в Лигата на конференциите следващия сезон… Управляват ви хора, които дори не знаят правилото за засадата. Липса на класа и феновете трябва да го осъзнаят”, написа братът на Джеси Лингард.