Ръководството на Милан в момента води усилени преговори за крилото на китайския Далиан Ифан Яник Ферейра-Караско, който в социалните мрежи също накара феновете да шумят.

Вече няколко дни на Апенините се пише усилено за интереса на „росонерите” към 25-годишния бивш ас на Атлетико Мадрид. Белгийският национал иска отчаяно да се завърне в Европа и изглежда грандът от Милано би могъл да сбъдне тази негова мечта.

Днес наблюдателни фенове на Милан уловиха, че футболистът е „харесал” пост в Инстаграм, който се отнася до потенциалния му трансфер в италианския гранд.

За да има сделка обаче, Милан ще трябва да се справи с не една и две трудности. Клубът няма намерение да губи излишни пари, като се има предвид, че Далиан Ифан плати 30 милиона евро преди 11 месеца, за да привлече играча от Атлетико. Към момента главният препъни-камък се явява годишната заплата на Караско, която в китайския клуб възлиза на 10 милиона евро.

Въпреки всичко възрастта на футболиста, а и доказаните му качества биха го превърнали в крайъгълна инвестиция за бъдещето.