Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти даде гласност на темата относно бъдещето на Ренато Санчес. Към халфа на баварците сериозен интерес проявява Милан, който е в напреднали преговори за привличането на португалския национал.

Не е изключено Анчелоти, който е бивш наставник на „росонерите”, да изиграе своята роля при сделката.

Амбициозният Милан иска да купува и от Байерн

„Милан дотук направи изключителен трансферен прозорец”, каза италианският тактик преди утрешната контрола срещу италианския гранд. „Те купиха много играчи и ефектът от идването на новите собственици е важен. Надявам се те да имат страхотна кампания. Имам добри взаимоотношения с Винченцо Монтела и смятам, че през миналия сезон той свърши чудесна работа.”

„През тази година те разполагат с по-силен тим и ще се борят за скудетото. Желая им само най-доброто. Колкото до моето време там, сега Милан е променен много, но пък пазя добри спомени.”

„Винаги се радвам да се изправя срещу Милан, защото съм фен на отбора и притискам моите играчи също да станат фенове на Милан. Санчес? Точно сега той играе за нас, но работя върху това да го направя фен на Милан. Колкото до бъдещето му, няма нищо ново”, добави Анчелоти.