Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че клубът му няма интерес да закупи нападателя на Интер Милано Мауро Икарди.

Аржентинският футболист на „нерадзурите” бе разжалван в миланския гранд, след като снеха капитанската лента от ръката му. Мауро Икарди също така не бе част и от групата на Интер при гостуването на Рапид Виена за Лига Европа (1:0).

Италианските медии веднага побързаха да пратят Мауро Икарди извън „Сан Сиро”, като приоритет №1 според изданията бе шампионът Ювентус. Причината е, че „бианконерите” потвърждават от известно време, че искат да докарат на „Алианц Стейдиъм” профилиран централен нападател, който да засили допълнително атакуващата мощ на „старата госпожа”.

„Не знам какво се случва на трансферния пазар. Не ме и интересува, тъй като предпочитам да отида на плаж през лятото. Клубът се грижи за футболистите, които искаме. Икарди е нападател, който може да вкарва голове, но ще оставя оценка да му прави Лучано Спалети, който го тренира и го познава по-добре”, довери Мас Алегри.

Спортният директор на Интер Пиеро Аусилио пък се надява Икарди да остане на „Джузепе Меаца” за по-дълго време. Проблемите с аржентинския футболист се крият във факта, че именно отношенията между двете страни са обтегнати, след като не могат да се разберат за по-добър договор на Икарди.


Още по темата:

Метнаха камък по колата на жената на Икарди

Икарди се направи на Марк Твен

Спалети: Ханданович е по-капитан от Мауро

Икарди аут от състава на Интер за ЛЕ!