Крилото на Уотфорд Жерар Деулофеу може да се завърне в Милан в бъдеще време. Това потвърди лично агентът на испанеца Алберт Ботинес, който каза, че все още има голяма връзка между двете страни.

25-годишният офанзивен футболист не е изразявал желанието си сега да се завръща на Ботуша, но феновете на „росонерите” не спират да му пишат в социалните мрежи. „Той подписа петгодишен контракт с Уотфорд и показа, че иска да остане в отбора. Изигра страхотен сезон през миналата година и решението беше логично”, каза Ботинес пред италианските медии.

Деулофеу вкара 10 гола в 30 мача за „стършелите”, които обаче имат проблеми с играта си през този сезон. Отборът е на 18-ата позиция във временното класиране на Англия, а испанецът има само два гола в 12-те мача досега. „Неговата връзка с Милан е много силна и един ден може да се завърне. Трябва да видим как ще се развият нещата. Тифозите на отбора още му пишат, призовавайки го да се завърне. Жерар се наслаждаваше на периода си в Италия и това ме води на мисълта, че един ден може да се случи тази сделка”.

Милан е 14-и в лигата сега през сезона и се подготвя да приеме Наполи на „Сан Сиро” в първия си мач след националната пауза на 23-и ноември.