Тотнъм приема Милан на своя стадион "Тотнъм Хотспър" в Лондон в мача реванш от осминфиналите на Шампионската лига. Срещата е с начален час 22:00, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към нея, проследявайки НА ЖИВО всичко най-интересно около сблъсъка минута по минута.

Тотнъм е в изключително колеблива форма, като тимът на Антонио Конте има едва две побеви в последните си шест мача във всички турнири. Мястото на "шпорите" в топ 4 във вътрешното първенство също е под въпрос. Английският отбор трябва да наваксва пасив от едно попадение, след като загуби първата среща на "Сан Сиро" с минималното 0:1. Двубоят пропускат Родриго Бентанкур, Ив Бисума, Юго Лорис и Райън Сесеньон, които лекуват различни травми, а Бен Дейвис е аут поради натрупани жълти картони. Добрата новина за Тотнъм е, че се очаква Антонио Конте да се завърне на страничната линия, водейки отбора.

Милан бе в ужасяваща форма, но постепенно намери своя ритъм, макар и да загуби последния си сблъсък от Фиорентина във вътрешното първенство. Отборът на Стефано Пиоли няма да успее да защити титлата си в Серия А, която завоюва през изминалата година и се бори за място в топ 4, но мачът с Тотнъм е възможност за "росонерите" да достигнат до четвъртфиналната фаза на Шампионската лига. Златан Ибрахимович няма да вземе участие в срещата, а Исмаел Бенесер, Алесандро Флоренци и Давиде Калабрия ще пропуснат двубоя поради различни контузии.