Звездата на Тотнъм - Хюн Мин-Сон, е оптимист, че отборът ще изиграе по-добър мач при домакинството си срещу Милан в сравнение със загубата с 0:1 в първия двубой помежду им от 1/8-фиалите в Шампионската лига.

Кореецът изрази задоволството си и от завръщането на мениджъра Антонио Конте, който ще може да води „шпорите“ в утрешния реванш срещу „росонерите“.

Хюн-Мин Сон и Антонио Конте

източник: Gulliver/GettyImages

„Мисля, че е твърде късно да говорим за това, че правим една добра седмица и след това една лоша. Най-важното нещо е утре да направим най-важния ни мач през сезона. Подготвяме се добре и трябва да се върнем към победите, защото миналата седмица беше доста тежка. Утрешният мач е много важен и футболистите ни чакат с нетърпение да играят на нашия стадион. Мисля, че трябва да направим горди феновете, клуба и нас самите. Ако нямаш достатъчна увереност, по-добре да не играеш подобен мач. Първият двубой беше тежък. Започнахме го слабо и допуснахме ранен гол. Когато играеш далеч от дома, е трудно щом изостанеш с 0:1 още в началото. След това обаче реагирахме доста добре и имахме няколко положения. В Шампионската лига всички се подготвят толкова добре и всички отбори са силни“, сподели Сон на днешната пресконференция.

„Утрешният мач е различен, играем вкъщи и трябва да имаме позитивна енергия, заредени от страхотните ни фенове. Нужно е да бъдем по-добри и уверени. Милан имат добра организация и играят сходно на нашия стил, но в ШЛ всички отбори са силни и добре подготвени. Това ще бъде доста тежък двубой с индивидуални сблъсъци, като нямам търпение да го изиграя. Завръщането на Конте е важно и се радвам, че сега той седи до мен. Той се върна и донесе добра енергия на отбора. Когато той не беше тук, щабът му свърши добра работа, но, разбира се, когато мениджърът го няма, е различно. Вчера отново можехме да усетим неговите енергия и страст. С него край тъчлинията играчите ще се чувстват по-комфортно и той ще ни даде невероятни тласък и енергия“, заяви още кореецът.