Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе много разочарован след загубата на своя тим с 0:2 от Интер в първата полуфинална среща в Шампионската лига. Специалистът обаче вярва, че в реванша неговите футболисти имат шансове да обърнат изхода на двубоя.
 
„Трябва да вземем позитивите от второто полувреме. Имахме шансове да се върнем в него. В реванша трябва да вдигнем летвата и да играем повече като през втората част.
Съперникът беше по-ефективен, а ние направихме твърде много грешки. До 7-ата минута Интер не беше влизал в наказателното ни поле, но поведe при първия си корнер. Длъжни сме да продължим да вярваме, защото един епизод може да обърне всичко в реванша.
 
Във втория мач трябва да започнем силно от самото начало. Футболистите осъзнават, че не се справиха по най-добрия начин. Разочаровани са, но знаят, че обратът е възможен. Съдията? Видях доста ситуации, в които не мереше с еднакъв аршин. Ще видим дали Рафаел Леао ще е готов за реванша. Има 6 дни и се надявам те да са достатъчни за пълното му възстановяване“, заяви Стефано Пиоли.
 
Автор: БТА/Боян Денчев