Крилото Рафаел Леао и крайният защитник Тео Ернандес ще бъдат в стартовия състав на Милан за домакинството на Брюж от Шампионската лига. Това каза старши треньорът на "росонерите" Пауло Фонсека на пресконференция в понеделник.

Леао и Ернандес не играха при успеха с 1:0 над Удинезе този уикенд. Португалецът бе пратен на пейката заради слабото си представяне при поражението с 1:2 от Фиорентина в предходния кръг, докато французинът получи червен картон в срещата с "виолетовите" и бе наказан за визитата в Удине.

"И двамата ще играят утре от първата минута", каза Фонсека пред репортери. 

"Очаквам и двамата да покажат това, което очаквам от всички други футболисти - да дават всичко от себе си за победата. Това е нормална ситуация. Утре ще играят", обясни Фонсека.

Самуел Чуквуезе, който победния гол срещу Удинезе, ще бъде на пейката. Фонсека дори прочете на журналистите целия състав за мача - Майк Менян, Емерсон Роял, Матео Габия, Фикайо Томори, Тео Ернандес, Юсуф Фофана, Рубен Лофтус -Чийк, Тиджани Райндерс, Рафаел Леао, Крисчън Пулишич и Алваро Мората.

Милан започна участието си в Шампионската лига с две загуби от Ливърпул и Байер Леверкузен, но Фонсека видя прогрес в представянето.

"Играхме срещу два от най-силните отбори в Европа, но мачовете ни бяха съвсем различни. Срещу Ливърпул изпитвахме големи трудности, но срещу Леверкузен показахме качествена игра, особено през второто полувреме. Не спечелихме, но се видя израстване", каза наставникът на Милан.

Аут за престоящия мач са контузените нападатели Тами Ейбрахам и Лука Йович, заради което в групата за мача ще бъде 16-годишният Франческо Камарда. /БТА