Полузащитникът на Милан - Исмаел Бенасер, се завърна срещу Фиорентина в Серия А и ще е на разположение на Стефано Пиоли за реванша срещу Тотнъм в сряда. Алжирецът заяви, че знае, че ще бъде трудно, но не и невъзможно „росонерите“ да направят пробив в турнира.

"Виждаме къде бяхме преди три години и къде сме сега. Логично е този клуб да отиде още по-напред. Лично аз искам именно това. Това е желанието и на групата. Разглеждайки целите преди три години, тогава говорихме за завръщане в Шампионска лига в следващите три сезона. Нашата цел беше да се класираме в топ 4 на шампионата, успяхме да спечелим и Скудетото. Когато работите усилено, постигате резултати. Трябва да направим още повече".

"Много съм щастлив да имам лидер като Златан в отбора. Той изисква от нас да преминаваме лимита си, не се допускат грешки от никой. Това също е ключова част от нашия успех през тези години. В личен план се разбираме много добре. Дава ми много съвети, той е наистина добър човек. Гордея се, че споделям съблекалнята с него".