Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти заяви след равенството 0:0 при визитата на Цървена звезда, че резултатът не е негативен за неговия отбор.

В другия мач от групата Ливърпул победи Пари Сен Жермен с 3:2.

„Играхме по-бавно, отколкото трябваше и допуснахме твърде много грешки. Ние загубихме две точки в трудна група, това е вярно. На нас ни предстоят още пет мача. Не трябва да драматизираме. В момента сме на второ място в групата и не трябва да бъдем негативни. Жалкото е, че бяхме много близо до реализирането на попадение във вратата на съперника, а не успяхме да го сторим“, коментира Анчелоти.

„За огромно съжаление през последните 15 минути не се игра никакъв футбол. Гледал съм много мачове на Цървена звезда и тяхното поведение не ме изненада. Те са професионалисти в бавенето на време, в симулациите. Това не е проблем. Ние бяхме длъжни да вкараме гол много по-рано“, добави треньорът на Наполи.

„Обмислях да пусна в игра Мертенс още на полувремето, но реших да видя как Алан ще продължи да играе през втората част, защото имаше жълт картон. Инсиние играе много добре на малко пространство и свърши страхотна работа. Той ни дава някои много важни възможности в новата си роля“, каза още Карло Анчелоти.