Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, предупреди, че „росонерите“ не трябва да приемат, че са си свършили работата срещу Рен. Тази вечер „осонерите“ гостуват във Франция в реванш от плейофите на Лига Европа, след като спечелиха първия мач с 3:0.

Gulliver/GettyImages
25 снимки

„Първият мач ни даде много добра преднина, но битката не е приключила и ни очаква нов труден двубой. Трябва да подходим правилно, защото Рен е добър домакин“, заяви Пиоли, който коментира и загубата от Монца през уикенда, като обясни, че ротациите не са причина за поражението.

„Допуснахме някои наивни грешки, след които бяхме наказани. Един лош ден не може да спре цялостния ни прогрес. Не харесвам термина ротация, но когато играеш толкова много мачове, трябва да избираш най-добрия състав за всеки определен мач. Оценяват ни по резултатите, което е нормално. Ротациите са опасни в началото на сезона, не след няколко месеца заедно. Промяната на играчите не променят нашата идентичност като отбор. Като цяло играхме под възможностите си“, каза още Пиоли.