Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изключи подценяване на Лудогорец, въпреки комфортната победа с 3:0 в първия мач в Разград преди седмица. Гатузо увери, че "росонерите" ще излязат пределно мотивирани на реванша утре на "Сан Сиро" от 22.05 часа на 1/16-финалите в Лига Европа.

"Не деля отбора на титуляри и резерви, никой не бива да бъде подценяван, защото всички сме се подготвили за тази среща. Ще пусна някои от играчите, които по-рядко са играли до момента. Кутроне е на 20 години, а не на 32 и не е уморен, но утре ще преценя дали да го включа в състава срещу Лудогорец", коментира Гатузо на пресконференцията на базата в Миланело.

"Очаквам труден мач, уважаваме Лудогорец, това е класен отбор и резултатът от първия мач не бива да ни заблуждава. Първите 20-25 минути в Разград бяха доста трудни за нас. Играчите на Лудогорец дриблират много добре и имахме късмет, че не ни вкараха гол. Грешно е да смятаме, че вече сме се класирали. Вече съм изпитвал подобно нещо като играч, когато водехме с 3:0 на финала в Истанбул. Трябва да сме здраво стъпили на земята", каза още Гатузо.

По повод слуховете за фалит на собственика на Милан, Гатузо отговори: "Не ни липсва нищо. Организационно всичко е наред. Касата на клуба е пълна, редовно получаваме нашите заплати, даже възнагражденията ни се изплащат по-рано".