Емоциите от изигралите се посленди осминафинални двубои от Шампионската лига все още не са стихнали, а тази вече предстои нова порция класен футбол, този път с марката Лига Европа. Предстоят да се изиграят реваншите от 1/16-финалите на втория най-престижен европейски клубен турнир, които ще определят осминафиналистите в надпреварата.

Разбира се, погледите са вперени в двубоя между Арсенал и Милан, въпреки че "артилеристите" взеха комфортен аванс след 2:0 в първата среща на "Сан Сиро". "Росонерите" обаче никак не бива да бъдат подценявани.

В състава на домакините се завръщат Ектор Бейерин и Начо Монреал, които последните седмици страдаха от контузии. Също така Шкодран Мустафи също ще бъде на линия за срещата, след като се наложи да бъде изваден в последния мач срещу Уотфорд заради проблеми в слабините.

Също така сред най-завързаните двубои попада този между Динамо Киев и Лацио, след като първия мач завърши при 2:2 на "Стадио Олимпико".

В срещата между Залцбург и Борусия Дортмунд също съществува интрига, след като първата срещата завърши с победа от 2:1 за "червените бикове".

Вижте всички мачове, които ще се изиграят тази вечер:

Локомотив Москва - Атлетико Мадрид - 18:00 часа (0:3 в първия двубой)

От 20:00 часа:

Атлетик Билбао - Олимпик Марсилия (1:3 в първия двубой)

Динамо Киев - Лацио (2:2 в първия двубой)

Зенит Петербург - РБ Лайпциг (1:2 в първия двубой)

Виктория Пилзен - Спортинг Лисабон (0:2 в първия двубой)

От 22:05 часа:

Арсенал - Милан (2:0 в първия двубой)

Залцбург - Борусия Дортмунд (2:1 в първия двубой)

Олимпик Лион - ЦСКА Москва (1:0 в първия двубой)