Милан не успя да победи Лил и да вземереванш за загубата на "Сан Сиро" с 0:3, но си тръгна с точка от Франция. Двубоят завърши 1:1, като и двата гола паднаха през второто полувреме. Саму Кастийехо откри резултата секунди след началото на второто полувреме, а Джонатан Бамба изравни в 65-ата минута.

През първата част домакините имаха известно предимство, но те не успяваха да затруднят защитата на съперника.

Една от редките възможности се откри пред Йенс Петер Хауге. Норвежецът бе изведен отлично от Хакан Чалханоглу. Той навлезе в наказателното поле, но не успя да намери съотборник, тъй като опитът му за подаване бе блокиран от Фонте.

Чак в 37-ата минута един от двамата вратари трябваше да се намесва. Домарума отби удар на Араужо. Бразилецът тества вратаря и няколко минути по-късно. Тогава той отправи много хубав изстрел от дъгата на наказателното поле, но стражът го отрази.

40 секунди след началото на второто плувреме резултатът бе открит. Милан поведе след отлична контраатака. Тонали с дълго подаване великолепно изведе Ребич, а той намери Кастийехо, чийто удар не остави шансове на Менян.

"Росонерите" създадоха още някои добри атаки, но и Лил търсеше изравняване. Французите стигнаха до гол в 65-ата минута, когато Дейвид отклони топката към Бамба, който намери мрежата за 1:1.

Двубоят продължи да е отворен в следващите минути с атаки и към двете врати, но без много положения. Бамба стреля неточно от добра позиция при една от по-добрите ситуации за домакините. Милан пък не бе ефективен при последното подаване и не стигаше до удари към вратата.