Реал Бетис и Милан завършиха 1:1 в мач от група “F” на Лига Европа. В герои за „росонерите“ при визитата на стадион „Бенито Виямарин“ се превърнаха Пепе Рейна, който направи няколко впечатляващи спасявания и Сусо, който вкара изравнителния гол.

Бетис поведе в резултата в 12-та минута, когато Фирпо Жуниор комбинира с Джовани Ло Селсо, който бе изведен на отлична позиция и вкара топката във вратата на Пепе Рейна.

Домакините организираха нова много добра атака в 28-та минута, когато Фирпо Жуниор взаимодейства с Антонио Сарабия, който стреля, но изпрати топката на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на Рейна.

Пау Лопес направи страхотно спасяване в 60-та минута, когато успя да отрази удар на Сусо.

Милан успя да изравни резултата в 62-та минута, когато Сусо директно от фаул с диагонален удар прати топката в десния ъгъл на безпомощния Пау Лопес, който само изгледа как кълбото влетя в неговата врата.

Милан можеше да направи пълен обрат в 64-та минута, когато Фабио Борини бе изведен на много добра ситуация, но ударът му бе спасен от Пау Лопес.

Фирпо Жуниор бе изведен сам срещу Пепе Рейна в 85-та минута, но вратарят на Милан успя да отрази удара му.

Бетис пропусна да вкара победен гол в 86-та минута, когато Кристиан Тейо бе изведен сам срещу Рейна и вратарят на Милан отново успя да спаси.

В другия мач от групата Олимпиакос разби Дюделанж с 5:1.

В класирането води Бетис с 8 точки, Олимпиакос е втори със 7 точки, Милан е трети със същия актив от точки – 7, но по-лоша голова разлика, а Дюделанж е последен с 0 точки.

В следващия мач Бетис е домакин на Олимпиакос, а Милан посреща Дюделанж.