Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разкри, че изпитва много топли чувства към наставника на Болоня Синиша Михайлович.

"Синиша е велик човек. Радвам се, че успях да го опозная. Това не беше любов от пръв поглед, но когато научих за постигнатото от него в Интер наистина го харесах. Винаги съм казвал - ако започне война, Синиша ще воюва в първата редица, а аз - във втората. Когато научих за неговото заболяване с коронавирус, вътре закипяха емоции и не бе лесно да говоря. Синиша беше по-силен от мен и той ми предаде сила. Казах му - "Просто кажи какво ти е нужно, ще направя всичко. Само кажи и ще дойда". Той направи всичко, за да отида в Болоня, но бях откровен и му казах, че не мога да тичам както преди. Синиша отговори, че просто трябва да оставам напред и да чакам положенията си. Той използваше подходящи думи. И аз му казах, че заради него съм готов да играя за Болоня безплатно. После се появи Милан. Изборът не стоеше между Болоня и Милан, а между продължение и завършване на кариерата", заяви Ибрахимович пред Gazzetta dello Sport.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.