Златан Ибрахимович говори след повторния си дебют за Милан. Шведският нападател се появи след почивката за "росонерите", но не успя да помогне на тима си и гранда стигна само до 0:0 със Сампдория.

"Усетих много адреналин и емоция. Носех това в себе си в продължение на 9-10 години. Връзката с феновете тук винаги е положителна и красива. Дават ми много причини да правя нещата, както трябва, за да им се отплатя. В последната част на терена ни липсва агресия, увереност за отбелязване на гол. Не сме концентрирани в наказателното поле. Трябва да разберем какво да направим, за да извадим най-доброто от отбора. Тук съм от четири дни и се опитвам да помогна по всякакъв начин на тима. Има доверие", сподели Златан пред Скай Спорт след повторния си дебют за "росонерите".

"Обясних на Рафаел Леао какво движение трябва да направи, когато топката идва в него. Това е всичко, което му казах. Работим, тренираме и трябва да страдаме заедно. Феновете не са 100% щасстливи, но е нормално, резултатите не са положителни. Работим и мислим позитивно. Много съм развълнуван от подкрепата на "Сан Сиро". Бях много концентриран на терена. Исках да вкарам гол и да направя жестта като Бог пред трибуната. Но следващият мач идва и това е целта", добави още шведът.