Нападателят на Интер Мауро Икарди все пак нямал намерение да напуска клуба, въпреки цялата драма, която се разигра около него в последните дни и седмици. В това увери неговата съпруга и личен мениджър Уанда Нара, която се грижи за съдбините му в кариерата. 

В последно време той отказа да поднови договора си, после се стигна до отказа му да тренира, беше му отнета капитанската лента, а на всичко отгоре фенове на "нерадзурите" замериха с камък колата на Уанда, докато в нея бяха и децата на двойката. И въпреки всичко това, той все още не искал да напуска. 

"Когато се случи инцидентът с хвърления камък по автомобила ми, Мауро беше много разстроен. Затова се обърнах за помощ към спортния директор Джузепе Марота. Помолих го да направи така, че Мауро да играе отново, защото това би означавало изключително много за него. Той няма никакво намерение изобщо да напуска Интер", заяви Уанда и разкри подробности около драмите с договора на съпруга ѝ. 

"Мауро вкара 120 гола с този екип и винаги е вярвал в него. Ние сме семейство от фенове на Интер. Но нещата с капитанската лента го разстроиха, това е все едно да му отрежат ръка или крак. И най-лошото е, че от Интер никой нищо не ни каза за това решение."

"Аз се чувам по няколко пъти на ден с ръководителите на клуба, те дори са ми на бързо набиране в телефона. Но трябваше да разберем от Туитър и медиите, че лентата на Мауро е отнета. Това го нарани изключително много", заяви Уанда Нара.