Златан Ибрахимович е склонен да напусне Милан в края на сезона и да се завърне в Швеция, където да заигаре в Хамарби. Предполага се, че Ибрахимович е взел това решение след неотдавнашна среща с изпълнителния директор на Милан Иван Газидис.

Gulliver/GettyImages
35 снимки

"Gazzetta dello Sport" съобщава, че връзката на 38-годишния нападател с "росонерите" вече не е такава, каквато е била, когато се завърна през януари. В резултат на тва шансовете той да удължи договора си след този сезон се считат за все по-минимални.

От своя страна вестникът пише, че може Златан има желание да заиграе в Хамарби, където притежава дял в клуба и тренира с тях по време на паузата заради коронавируса.

Все пак Ибра е уверил, че остава съсредоточен да помогне на Милан да се класира за Лига Европа. Въпреки че в момента той се възстановява след контузия в прасеца, Златан все пак се надява да се върне срещу Лече, който ще бъде и първият мач на тима  за Серия А след паузата. 

Милан вече набелязва заместници на Златан и според информациите е на път да договори нападателя на Реал Мадрид Лука Йович.