Слуховете, че полузащитникът на Милан Франк Кесие се насочва към преминаване в Тотнъм, започват да набират обороти, като се съобщава, че споразумение между двете страни е доста близо.

По-рано днес „шпорите“ обявиха назначението на Антонио Конте като треньор на клуба. Договорът на италианския специалист е до лятото на 2023 г., с опция за удължаване. Предвид опита и познанията на Конте в Серия А, вече има много спекулации, че той ще атакува някои италиански клубове за да набави играчи по свой вкус.

Според Sportitalia, агентите на Кесие и директорът на Тотнъм Фабио Паратичи са близо до постигането на споразумение за договор на дефанзивния халф.

 


Котдивоарецът ще печели 10 милиона евро на сезон, като се смята и че неговите агенти ще вземат тлъста комисионна. Договорът на полузащитника с Милан, изтича в края на сезона, а след няколкото отказа на футболиста да преподпише, изглежда, че път назад няма и Кесие ще напусне „росонерите“. Единствената въпросителна е дали грандът от Милано ще иска да продаде котдивоарския полузащитник за символична трансферна сума през зимата или той ще си тръгне през лятото със свободен трансфер.