Грандовете Милан и Интер изглеждат най-жлеаещи защитника на Торино Глейсон Бремер. „Биковете“ пък изглежда, че предпочитат да продадат бразилеца на новия италиански шампион, пише „Скай Спорт Италия“.

Изданието допълва, че „росонерите“ виждат Свен Ботман като своя цел номер едно, но Нюкасъл е доста настоятелен в опитите си за играча и е възможно Лил да предпочете офертата на „свраките“, заради недоброто си финансово положние.

Именно това накара „Дявола“ да се обърне към Бремер, който получи наградата за най-добър защитник в Серия А за сезон 2021/22.

От „Скай“ подозират, че „биковете“ биха искали да продадат Бремер на Милан, а не на Интер, защото по този начин има възможност Томазо Побега да бъде включен в сделката като разменна монета. През миналия сезон полузащитникът игра с екипа на „гранатите“ и остави отлични впечатления, като стана и национал на европейския шампион Италия.

Ръководството на Милан обаче не изглежда склонно да използва Побега в операцията за намаляване на цената на Бремер. Всички на Миланело очакват халфът да намери своето място в състава на Стефано Пиоли и да бъде важна част от отбора в защитата на Скудетото.