Адриано Галиани, дългогодишният доверен човек до Силиво Берлускони в Милан, даде интересно интервю пред италианските медии, в което разкри големи анекдоти от периода, когато легенди като Роналдо, Роналдиньо и Андреа Пирло играеха за фамозния италиански тим.

Gulliver/GettyImages
79 снимки

Легендарният Роналдо Назарио Лима изкара период в Милан, а Галиани си спомни за някои „проблеми”, които е имал с един от най-добрите футболисти за всички времена. „Беше вторият му мач за Милан, а ние играехме със Сиена. Ден преди това той изяде две големи чинии с паста, наля огромно количество сос, след което изяде и половин хляб. Тогава Карло Анчелоти и аз му казахме: „Феномен, знаеш, че имаш мач утре, не прекалявай”, а той ни отговори: „Играчът, който ще ме пази знае, че ще играе срещу Роналдо. Това е негов проблем”. Роналдо след това вкара два гола”, каза Галиани, сещайки се за мача от 2007-а година.

Гологлавият шеф вярва, че Андреа Пирло ще направи чудесна треньорска кариера и вярва, че периодът му в Ювентус ще е страхотен. „Андреа беше треньор още, докато играеше футбол”, каза по темата Галиани.

„За Роналдиньо също има чудесни истории. Той никога не знаеше къде играем следващия мач. Ден след самия мач, той забравяше вече с кой е играл”.