В Италия информират, че спряганият за нов силен човек в Милан Ралф Рангник иска връщането в клуба на бившия директор Ариедо Брайда и Даниеле Бонера. Двамата са спрягани, че ще станат част от новия мениджърски екип на „росонерите“.

Според Гадзета дело Спорт италианският гранд иска да превърне Ралф Рангник като мениджър от английски тип, който да отговаря, както за тренировъчни процес, така и за привличането на футболисти.

Въпреки това в Италия съобщават, че германският специалист иска в екипа си и няколко италианци, с което да му помогнат в аклиматизацията в Милано.

Ралф Рангник желае да продължи работа с легендата Паоло Малдини и Рики Масара, но иска да предприеме и кампания по връщането на ветерана Брайда.

Той беше генерален мениджър на Милан между 1986 и 2013 година и работи в тясно сътрудничество със Силвио Берлускони и Адриано Галиани.

През 2015 година стана футболен съветник на Барселона, но работата му при каталунците продължи до миналата година.

Авторитетният вестник съобщава, че към Ариедо Брайда може да се присъедини Даниеле Бонера, който в момента изпълнява ролята на помощник на треньора Стефано Пиоли.