Стефано Пиоли бе много доволен след трудния успех на Милан с 1:0 срещу Торино. Наставникът похвали някои от своите футболисти и допълни, че предстоящата седмица е изпълнена с трудности, но това само мотивира него и футболистите да бъдат още по-отдадени.

"Много съм доволен от мача и от себераздаването на играчите. Трудно се играе срещу Торино, а за нас това беше четвърти мач за 10 дни. През втората част не бяхме динамични и рискувахме във финалните минути. Хареса ми желанието да вземем победата. Тя бе трудна, но заслужена“, заяви 56-годишният старши треньор на „росонерите“.

 

"Отдадеността на Леао не ме изненадва. Съжалявам, че не успях да му дам шанс да си поеме дъх, защото изразходва много енергия. Познавам го и го оценявам високо. Целият отбор се раздаде много. През първото полувреме пресирахме по-дълбоко, а през второто се върнахме леко назад. Факт е, че това може да е предпоставка за опасности", коментира наставникът на вицешампиона на Италия.

Следващите мачове ще са по-особени. Те са срещу различни противници, които играят по различен начин. Не следя Наполи, гледах ги за първи път в неделя. За Рома мога да кажа, че са добър отбор, който предлага различни решения в атака и с много добър треньор. Мачът с тях е голяма мотивация за нас, знаем, че ще е труден", завърши Пиоли.