Мениджърът на Милан - Стефано Пиоли, бе недоволен от изпуснатия шанс за победа срещу Рома в самия край на мача. "Росонерите" доминираха и водеха с 2:0, но късни голове на Рожер Ибаньес и Тами Ейбрахам възстановиха равенството и двата тима си разделиха по една точка. 

"Жалко е, че не успяхме да спечелим мач, в който играхме толкова добре. Мачовете обикновено приключват в 95-ата минута и ако знаете, че съперникът ви е силен при статичните положение, трябва да обърнете повече внимание", сподели Пиоли след последния съдийски сигнал.

52 снимки

"Разочаровани сме, заслужавахме да спечелим, но сами си усложнихме живота в края", добави той.

"Не със съгласен, че съм сбъркал смените. Винаги правя смени с мисълта, че е за доброто на отбора, но понякога не се получава. Способността на Дибала постоянно да търси фаул се отплати в крайна сметка. Дадохме им надежда и им позволихме да се върнат в играта. Жалко е, но ще трябва да намерим начини да се подобрим", завърши Стефано Пиоли.

След това равенство, Милан се нарежда на третото място в Серия А, с равен брой точки с Ювентус, но по-лоша голова разлика. Рома пък остава на шестото място зад Лацио, отново с равен брой точки, но по-лоша голова разлика.