Треньорът на Милан Стефано Пиоли заяви, че „росонерите“ могат да победят всеки и призова своите резервни играчи да бъдат готови, защото те ще бъдат от решаващо значение за края на първенството.

Gulliver/GettyImages
27 снимки

„Отне време, за да се развием като отбор, беше ни необходима работа и саможертви, за да се реализират идеите ни. Трябва да се фокусираме. Резервите ще бъдат от решаващо значение във всеки мач, а това че имаме право на пет промени, ни дава повече решения. Не сме доволни от сегашната си позиция. Можем да победим всеки“, заяви Пиоли.

54-годишният специалист похвали Златан Ибрахимович, който може да се завърне утре срещу СПАЛ.

„Ибрахимович се справя добре в психологически план. Той е лъв. Вчера направи много добра тренировка. Ако има още една такава и днес и ми даде сигнал, ще го взема за гостуването на СПАЛ. В същото време Чалханоглу има качествата да бъде решаващ за крайния резултат. Може да стане топ играч, а не само отличен. Донарума трябва да поддържа отбора жив и внимателен. Напредва много в този аспект. Той е сред първите двама или трима вратари в света“, добави още той.

Милан се стреми към спечелването на още три точки след подновяването на Серия А. „Росонерите“ се изправят утре срещу заплашеният от изпадане СПАЛ от 21:45 часа.