Треньорът на Милан - Стефано Пиоли не остана доволен от равенството 0:0 срещу Сасуоло и най-вече от играта на отбора. “Росонерите” отърваха загубата благодарение на вратаря си Майк Менян, който спаси дузпа на Доменико Берарди.
“Липсваше ни ясна идея, не взимахме правилните решения в отделните ситуации. Стартирахме доста силно, но постепенно играта се накъса и имаше много нарушения. С Анте Ребич и Дивок Ориги щяхме да разполагаме с повече опции. Де Кетеларе може да играе като “фалшива деветка”, но и като типичен централен нападател. Често прибързвахме с финалния пас. След 70-ата минута действахме много припряно, сякаш мачът всеки момент ще свърши, а имахме още време”, коментира Пиоли. 

“Достатъчно сме опитни, трябва да играем по-умно и да намираме верните ходове. Мисля, че съдиите изнервиха обстановката с постоянните прекъсвания на играта. Срещу Интер ще е много различно. Не можах да дам почивка на почти никой от футболистите, ще трябва бързо да се възстановим и подготвим за дербито. Познаваме се отлично. След едва 4 кръга класирането не е толкова важно, а победата срещу големия съперник”, добави наставникът на “росонерите”.