Тотнъм и Севиля са поредните отбори, които ще на опашката за нападателя на Милан Кшищоф Пьонтек, твърдят различни испански и английски медии. “Росонерите” търсят купувач на поляка, след като си осигуриха завръщането на Златан Ибрахимович. Така е все по-вероятно голаджията да си тръгне от “Сан Сиро” съвсем скоро.

Тотнъм търси заместник на Хари Кейн, който получи разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Лондончани са набелязали Пьонтек, но искат да го вземат под наем до лятото, което не устройва Милан, който иска директна продажба, за да си върне 35-те милиона евро, които плати на Дженоа миналия януари, за да си осигури услугите на нападателя.

Севиля междувременно също следи ситуацията. Испанците все още не са решили дали да отправят официална оферта. На “Рамон Санчес Писхуан” обаче вярват, че 24-годишният поляк има сериозен потенциал, който може да развие в Испания.

Преди дни се появиха информации, че Астън Вила и Уест Хям също искат да вземат Пьонтек. Бирмингамци дори вече са отправили официална оферта на стойност 30 милиона евро и за момента са считани за фаворит за подписа на играча.