Милан продължава да заема първото място в Серия А. През вчерашния ден „росонерите“ бяха повече от категорични срещу Кротоне, като спечелиха срещата с разгромното 4:0. 

Златан Ибрахимович отбеляза своя гол номер 500 в професионалната си кариера, и това безспорно бе главното събитие от този двубой. Анте Ребич също се отчете с 2 попадения, а  италианският гранд уверено гледа към „скудетото“. В клуба твърдо вярват, че могат да са шампиони, нещо в което е убеден и хърватският нападател Анте Ребич.

23 снимки

Голаджията смята, че всичко е въпрос на постоянство и концентрацията в отбора не бива да пада нито за миг. 

„Доволни сме от трите точки, а аз съм още по-щастлив от двата гола, които отбелязах. Това е работата на нападателите и аз чувствам, че бавно възвръщам формата си. За мен не бе лесно, изкарах коронавирус и трябва доста време, докато  тялото ти се възстанови. Твърдо вярвам, че имаме сили да бъдем шампиони и да вдигнем така жадуваната титла. Нашите фенове я чакат толкова дълго, важно е да останем спокойни и да  правим това, което зависи от нас. Показахме, че всеки трябва да се съобразява с Милан и щом след повече от половината сезон, все още сме лидери, значи нищо не е случайно. Обединени сме и ще дадем всичко от себе си да превземем върха. Готвим се за следващите мачове и ще опитаме да правим по-малко грешки от останалите. Вярваме в себе си, имаме страхотен мениджър и смело мечтаем за скудетото“, сподели Ребич.