Нападателят на Милан Рафаел Леао заяви, че чувства като по-голям брат Златан Ибрахимович.

"Златан Ибрахимович? За мен той е като по-голям брат. Откакто пристигна, започна да говори с мен, да ми дава съвети как да се подобря. За мен е страхотно да е тук, защото Златан е страхотен играч и искам да науча колкото се може повече от него”, заяви Леао.

 Португалецът не се страхува от конкуренцията на Златан Ибрахимович, а напротив заяви, че е доволен от завръщането на шведа в Милан.

 „Мисля, че това ще ни помогне да променим нещата, да печелим мачовете си. Със Златан в отбора шансовете това да се случи се увеличават. Ние сме Милан. Трябва да се завърнем в Шампионската лига или поне в Лига Европа, защото клубът заслужава това”, добави още нападателят на „росонерите”.

Той даде мнение и за малкото игрово време, което получава, откакто се присъедини в Милан.

„Не играя много, но Пиоли е добър треньор и ми вдъхва много увереност. Когато ме пусне на терена, ще му покажа на какво съм способен. Мога да играя във всички роли в атаката – като централен нападател или на крилото., но предпочитам да изпълнявам ролята на първия, защото се придвижвам по-бързо и съм по-близо до реализирането на попадения. В тренировките си партнирах, както с Ибра, така и с Пиатек. Справихме се заедно, добре се разбирахме. Не знам дали ще играем така, но ако треньорът предпочете двама нападатели, то ще имаме повече възможности за гол”, каза още Леао.