Милан е поредният клуб, който се интересува от възможността да привлече в редиците си защитника на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака. "Червените дяволи" са готови да се разделят с този играч и "росонерите" ще опитат да се възползват от ситуацията и да го вземат в редиците си. Те вече дори са отправили първо запитване за възможността за осъществяване на подобен трансфер, твърди "Гадзета дело Спорт".

26-годишният Уан-Бисака има договор с Юнайтед до лятото на 2025 година и за момента няма индикации, че от клуба са склонни да го удължат, а по-скоро той е от играчите, които са нарочени за продажба при добра оферта. Предполага се, че сума от порядъка на 20-25 милиона евро би удовлетворила англичаните, макар те да платиха двойно повече на Кристъл Палас за привличането му през 2019 година.

Представянето на Уан-Бисака откакто дойде на "Олд Трафорд" е на приливи и отливи. Той имаше някои доста силни сезони и други, в които не блестеше толкова. Мениджърът Ерик тен Хаг е готов да се раздели с него, тъй като иска да има играч с по-офанзивни функции на тази позиция в отбора си.

Милан обаче не е единственият кандидат за подписа на десния бранител. Той е следен и от други отбори, като сред тях е и местният враг на "росонерите" - Интер. В кариерата си Ман Юнайтед до момента Уан-Бисака има 190 мача, в които е отбелязал 2 гола и е направил 13 асистенции.