Милан отърва загубата на старта в Серия А с два гола в самия край на мача с Торино на своя стадион. „Росонерите“ изоставаха с 0:2 от „биковете“ до 89-ата минута, след като първо Малик Тчау си вкара автогол, а след това се разписа Дуван Сапата. Алваро Мората и швейцарецът Ноа Окафор обаче донесоха точката на Милан. Испанецът дебютира от резервната скамейка и се включи добре в състава на новия треньор Пауло Фонсека. 

Преди почивката звездата на Милан - Рафаел Леао, направи поредица от пропуски, а и късметът не бе на страната на домакините. В опит да изчисти топката Малик Тчау я прати в собствената си врата - 0:1. 

Втората част започна с два пропуска на Кристиан Пулишич, а след точно час игра на терена влезе и звездното попълнение на Милан – Алваро Мората. 180 секунди след появата си Мората изработи дузпа, но след преглед с ВАР главният съдия Фабио Мареска я отмени.
 
В 68-ата минута Торино удвои преднината си. Тогава Валентино Лазаро качи топката на главата на Сапата, а мощният таран я вкара във вратата за 2:0.
 
Едва минута преди изтичането на редовното време Мората вкара, отклонявайки удар на Тиджани Райндерс за 1:2. 
 
Дълбоко в продължението жокерът от миналия сезон Ноа Окафор засече центриране на Юнус Муса и спаси Милан от поражение на старта.