Защитникът на Милан - Симон Кяер, заяви, че тимът е бил наясно, че френският Рен ще се представи много силно пред собствена публика. Милан отстъпи с 2:3 в реванша от плейофите на Лига Европа, но се класира за осминафиналите.

"Ние имахме възможност да убием мача още в първите 10 минути. Двубоят беше много труден, защото те дадоха всичко, което имат. Трябва да сме по-категорични, когато става дума за шансовете ни за попадение", каза датчанинът пред официалния сайт на Европейската футболна централа – УЕФА.

"Единствената ни цел беше да продължим напред в турнира. Това е единственото, което има значение. След това трябва да анализираме мача и да видим какво сме направили добре, и какво не сме. Мисля, че подходихме правилно. Футболът е на периоди - може да си на върха, а след това да изоставаш", коментира още Симон Кяер.

"Можем да победим всеки в Лига Европа. Това е моята настройка, както и тази на Милан като клуб. Има някои отбори, които ще са по-трудни за противопоставяне. Ако искаш да печелиш трофеи, трябва да си способен да победиш всеки. Държим главите си високо вдигнати и вярваме в себе си", добави Кяер.